Aviso

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. Cómo configurar

Aceptar

A continuación le proporcionamos los enlaces de diversos navegadores, a través de los cuales podrá realizar dicha configuración:
Firefox desde aquí: http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we
Chrome desde aquí: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647
Explorer desde aquí: http://windows.microsoft.com/es-es/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-10
Safari desde aquí: https://support.apple.com/kb/ph17191?locale=es_ES
Opera desde aquí: http://help.opera.com/Windows/11.50/es-ES/cookies.html

Covid-19 babes-neurriak

Dokumentu honetan jasotzen dira gure ostatuan egonaldi seguru bat eskaintzeko hartu ditugun funtsezko neurriak.

Kontingentzia-plan bat egin eta indarrean jarri dugu ondorengoa ziurtatzen duena:

  • Ostatu hartzen duten pertsonen osasuna bermatzeko neurriak ezartzea.
  • Praktikarik egokienak ezartzea zerbitzuan, instalakuntzetan eta bertako langileekin, birusari aurre egiteko.
  • Birusaren hedapena ekiditea.
  • Jardueraren jarraipena bermatzea, bai eta normaltasunera lehenbailehen itzultzeko beharrezko egokitzapenak egitea ere.
  • Osasun agintariek gomendatutako prebentzio-neurriak aplikatzea.

 

Establezimenduaren jabeak konpromiso irmoa du plan hau aktibo mantentzeko eta eguneratzeko, lan- eta osasun-agintariek argitaratzen dituzten gida, irizpide eta gomendioen arabera.

Plan hau egiterakoan, kontuan izan dira sektore honi aplikatu beharreko legedia, hainbat agindu bidez emana, bai eta Espainiako Kalitate Turistikoaren Institutuak (ICTE) emandako gomendioak ere.

Gure ostatua eta zerbitzua egokitu ditugu ahalik eta segurtasun handiena eskaintzeko:

 

Zuen eskura ditugu kontaktua gutxitzeko hainbat baliabide: check-ina online egitea, online ordaintzea, faktura e-mailez bidaltzea…

Dekorazio-elementuak erretiratu ditugu arriskua gutxitu eta garbiketa eta desinfekzioa errazteko.

Zuen egonaldiak irauten duen bitartean, eskura izango dituzue gel hidroalkoholikoa eta maskarak (baten batek eskatuz gero) eta garbiketa-materiala.

ia.

Gure ostatua eta zerbitzua egokitu ditugu ahalik eta segurtasun handiena eskaintzeko:

Indartu egin dira garbiketa- eta desinfekzio-programak.

Zuen eskura jarri ditugu garbiketa- eta desinfekzio-materialak, zuek erabil ditzazuen.

Zerbitzuak egokitu ditugu kutsatze-arriskua gutxitzeko, informazio gehiago eska dezakezue.

Establezimenduaren arduradunak formakuntza jaso du Covid-19aren kutsatzea prebenitzearen inguruan eta babeserako beharrezkoak diren baliabideak ditu.

Zuen segurtasunaz arduratuko da, kontingentzia-planean zehaztutako arauak aplikatuz eta instalakuntzen garbitasuna indartuz, zuek ostatura iritsi aurretik, ostatu hartzen duzuen bitartean eta zuen egonaldia amaitu ondoren.

Edozein kontsulta edo zalantza izanez gero, jar zaitezte haiekin harremanetan.

Euskadin Covid-19aren aurrean osasun-arreta jasotzeko telefonoa: 900.20.30.50.

1.Sukaldeko material guztia (ontzi, edalontzi…) bezeroa irten ostean ontzi garbigailuan garbitzen dugu 80ºC tik gora

2.Oheko maindireak , mantak eta gainontzekoak 60ºC garbitzen dira.

3.Arriskuak ekiditeko ez da material gehigarririk utziko armairu edo apaletan (mantak,…) baina jakin ezazue behar izanez gero eskatzea besterik ez dela izango; zuentzako prest izango bait ditugu gure gordailuan gordeta.

Errespetatu 2 metroko segurtasun-tartea, bai langileekin eta baita beste bezeroekin ere.

Erabili zuen eskura aurkituko dituzuen soluzio desinfektatzaileak.

Higiene pertsonaleko hondakinak botatzeko, erabili komunetan aurkituko dituzun tapadun zakarrontziak.

Sintomarik izanez gero (sukarra, eztula, eztarriko mina…), jakinarazi ostatuko langileei.